X

Els taxis amb llicències temporals de Menorca podran recollir passatgers a qualsevol municipi

Sempre que es compleixin algunes condicions com que no hi hagi taxis disponibles

05/05/2023

Els taxis amb llicències temporals de Menorca podran recollir passatgers a qualsevol municipi

Fila de taxis a l'aeroport de Menorca

Axel Camarasa

Els taxis amb llicències temporals de Menorca podran recollir passatgers a qualsevol municipi. Això sí, sempre que es donin algunes condicions com, per exemple, que no hi hagi taxis del mateix terme municipal disponibles o que la recollida es faci a les respectives parades de taxi. En cap cas es permet que esperin viatgers en un municipi que no és el seu.

Aquesta és la principal novetat que recull la resolució del Consell de Menorca per regular l’ús de les llicències temporals i garantir el servei tant a les zones turístiques, amb més demanda a l’estiu, i als nuclis urbans. El reglament recull que la tecnologia ja existent permet fer el control d’aquestes qüestions per evitar irregularitats. Amb tot, deixa en mans dels ajuntaments les tasques de control i supervisió, tot i que s’avança que el Consell farà inspeccions a les parades amb més afluència com els ports i l’aeroport per vigilar que no es produeixen actuacions contràries a la regulació.

Segons expliquen fonts del Consell, la proposta compta amb l’aval del sector, que fins i tot ha proposat ampliar l’aplicació d’aquesta prova pilot des del primer de juny i fins a finals de setembre. També que una única centraleta gestioni totes truacdes. Actualment hi ha 104 llicències ordinàries i 99 de temporals.

Notícies relacionades >

05/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris