societat

Els taxistes d’Eivissa no volen llicències d’estiu ‘perquè no hi haurà feina per a tots’

La petició s'ha traslladat al Consell i als 5 consistoris, esperen resposta prompte ja que algunes llicències comencen dia 15 de maig

Els+taxistes+d%27Eivissa+no+volen+llic%C3%A8ncies+d%27estiu+%26%238216%3Bperqu%C3%A8+no+hi+haur%C3%A0+feina+per+a+tots%27

Dia rere dia, anam coneixent nous problemes que s’han de solucionar arran de la crisi del coronavirus. A Eivissa, la Federació de Taxistes de l’illa demana que no es posin en marxa les més de 400 llicències estacionals previstes per a aquest estiu. Asseguren que no hi haurà feina per a tothom.

La Federació de Taxistes d’Eivissa demana que es paralitzi el pla de llicències temporals de taxis, que suposen un increment de prop de 440 llicències. Les previsions poc esperançadores d’arribada de turistes o les notícies sobre ERTOS en companyies aèries i de hòlding els fan pensar que no hi haurà demanda en el seu sector.

Una petició que ja han traslladat al Consell d’Eivissa i als 5 consistoris i a la qual esperen resposta prompte, ja que algunes d’aquestes llicències es posaran en marxa dia 15 de maig.

Justifiquen que, en cas que la situació millorés, sempre es podrien preparar els vehicles necessaris per reforçar el servei. Actualment, aquest s’ha reduït a un 20% de la flota de cada municipi, en mode de servei mínim.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La fase 2 a les platges de les Balears, vista des de l’aire

A les portes de juny, la nostra costa sembla d'un altre temps

Ciutadella viu el cap de setmana de Cinquagesma més tranquil de les darreres dècades

La Policia només ha rebut algunes queixes per renous a xalets particulars

Suspeses més de 60 noces a Menorca per la incertesa de les normes sanitàries

La majoria les han ajornat per al 2021 per no perdre la paga i senyal ja donada als organitzadors

Els menorquins aprofiten les platges buides de turistes a les portes de juny

Les principals platges de l'illa no registren incidències ni aglomeracions durant el primer dia no laborable de permís