X

Els tècnics d’FP dels àmbits de sanitat, nàutica, electricitat i hostaleria, molt demandats a Eivissa

Arrenca la fira Orienta't al Recinte Firal

07/02/2024

Gemma Guasch

A Eivissa, fan falta professionals a pràcticament tots els sectors, segons ha destacat el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, a la inauguració de la fira Orienta’t al Recinte Firal. En concret, els tècnics de Formació Professional en els àmbits de la sanitat, nàutica, electricitat i hostaleria són molt demandats.

De fet, els cicles d’FP experimenten un creixement important. A més, al SOIB treballen en formacions molt curtes encaminades a l’ocupació. En aquest sentit, el Govern oferirà ajudes al sector del transport, en què hi ha una mancança important de conductors. “Posam en marxa unes ajudes perquè necessiten conductors d’autocar i també de camions de transport de mercaderies, així que al SOIB hem tret unes convocatòries per a aquesta temporada per poder formar aquests professionals que necessita el sector”, segons ha destacat Alejandro Sáenz de San Pedro, conseller d’Empresa i Ocupació.

A més, la segona edició d’Orienta’t ofereix als estudiants informació sobre les possibilitats formatives a Eivissa i en l’àmbit de l’Estat. Són quaranta estands, tallers i activitats, que es perllongaran durant tres dies.

07/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris