X

Els treballadors del Grup Juaneda es manifestaran contra l’ERO

Els sindicats alerten de coaccions per part de l'empresa contra la marxa, que serà dimarts a Palma

25/11/2018

Els treballadors del Grup Juaneda es manifestaran contra l’ERO

Nerviosisme, angoixa i incertesa. Són les paraules que defineixen la situació dels 1.500 treballadors d’una de les principals empreses de sanitat privada a les Balears Grup Juaneda davant de l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) que va anunciar l’empresa i que ha d’estar aclarit el 12 de desembre. Segons els treballadors, l’empresa ha anunciat que perdran la feina 227 persones.

El Comitè d’Empresa ha organitzat per a dimarts una manifestació en contra de l’ERO. Sortirà a les 17.00 hores de la Clínica Juaneda i acabarà a la Policlínica Miramar de Palma. Els sindicats alerten de coaccions per part de l’empresa contra la manifestació.

Els representants dels treballadors es reuneixen dimecres amb l’empresa. Serà quan coneixeran la llista de categories i serveis afectats pels acomiadaments.

El Grup Juaneda va anunciar un ERO a la policlínica Miramar, amb 124 acomiadaments sobre una plantilla de 540 persones. També a la clínica Juaneda, amb 93 acomiadaments de 400 treballadors i als serveis centrals, on 10 persones perdran la feina, d’una plantilla de 99.

25/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris