X

Els veïnats de Don Pepe han d’abandonar l’edifici abans del 17 de desembre

L'Ajuntament de Sant Josep assegura que tres famílies han passat ja pel Consistori a demanar informació sobre les ajudes

22/11/2021

Els veïnats de Don Pepe han d’abandonar l’edifici abans del 17 de desembre

Els veïns del Don Pepe deixaran els seus pisos en els pròxims dies després que el jutge hi ha autoritzat l’entrada a l’Ajuntament de Sant Josep. Diuen que faran la mudança però el dia 17 de desembre, que és quan es compleix el termini, seran a l’edifici en espera del desallotjament.

Fuensanta viu als Don Pepe des de fa sis anys. Ara fa capses per sortir del pis, però no sap on anar perquè tot és molt car.

Vicent és el propietari del pis. El va comprar l’any 98. Està preocupat perquè deixarà de percebre el lloguer i aquesta família quedarà al carrer.

Ricardo viu amb els seus pares i el seu germà. Diu que al pis han invertit tot el sou d’una vida i que sempre ho han fet tot de manera legal. No sap on anirà.

L’Ajuntament de Sant Josep assegura que tres famílies han passat ja pel Consistori a demanar informació sobre les ajudes. La portaveu dels propietaris recorda la vulnerabilitat dels propietaris i llogaters. Molts no tenen ingressos i alguns estan en ERTO.

Ara el jutge els obliga a partir abans del dia 17, però recorden que han interposat una demanda contra el desallotjament.

22/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris