EMAYA elabora amb el Ministeri un projecte per a una nova depuradora

Les platges palmesanes de Can Pere Antoni i Ciutat Jardí han estat tancades al bany pel vessament d'aigües fecals a causa de la pluja

EMAYA+elabora+amb+el+Ministeri+un+projecte+per+a+una+nova+depuradora

Després de la tempesta, no sempre arriba la calma. Els 18 l/m2 que van caure anit dilluns a Palma han tornat a posar la bandera vermella avui dimarts dematí a les platges de Can Pere Antoni i Ciutat Jardí a causa de vessaments d’aigües fecals.

A l’horabaixa es mantenia la prohibició del bany. Algunes persones, però, en feien cas omís, tot i que els socorristes advertien tot d’una que no es podien banyar. Una situació que molts no entenien.

EMAYA reconeix el dèficit històric de les depuradores i assegura que ara elabora amb el Ministeri de Transició Ecològica un projecte per a una nova depuradora. El PP, però, critica la manca de previsió del Govern i de l’Ajuntament de Palma i reclama que els doblers de l’ecotaxa es destinin a la depuració d’aigües.

Les restes de vegetació i fems al torrent de Sant Magí continuaven avui horabaixa a la desembocadura però no impedia el pas dels vianants. Per a les pròximes hores, l’avís per tempestes ja està desactivat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Dos gallecs, entre els 290 morts pels atemptats d’Sri Lanka

Eren una parella de 31 i 32 anys que feien turisme al país