X

Emaya estudia fer obres al carrer dels Oms de Palma per millorar la xarxa de pluvials

Els botiguers d'aquest cèntric carrer demanen que el projecte es faci per trams, però no veuen clar quan hauria de començar

14/02/2022

Emaya estudia fer obres al carrer dels Oms de Palma per millorar la xarxa de pluvials

Emaya estudia amb els comerciants del carrer dels Oms de Palma el moment oportú per fer obra a aquesta via comercial i millorar-ne la xarxa de pluvials. Segons ha sabut IB3 Notícies, els botiguers tenen clar que el projecte s’ha de fer per trams, però no veuen clar quan hauria de començar.

Encara amb les obres en marxa a Jaume III, Emaya ja té pensat el proper eix comercial que s’aixecarà per millorar-ne la xarxa, i segons Afedeco -una de les associacions de comerciants de la ciutat- ja els ha consultat com i quan haurien d’iniciar-se les obres. L’entitat ha recollit l’opinió dels afectats de la zona i tots estan d’acord a fer-ho per trams, no d’una tirada, com voldria l’empresa pública, segons ha explicat Antoni Gayà, president Afedeco, que confia que Emaya actuï amb el consens del barri.

Emaya no avança, de moment, cap detall del projecte que -segons Afedeco- voldria iniciar tot d’una, tot i tenir aixecat un altre dels principals eixos comercials de Ciutat. I entre els botiguers, preocupació per les conseqüències que causen unes obres així. El renou i la pols diuen seran els enemics dels seus negocis.


 IB3´àudios Sent aquí la notícia sencera

14/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris