Empat del Mallorca al Nuevo Mirandilla per continuar a 6 punts del descens

El conjunt de Javier Aguirre treu un punt al camp del Cadis, màxim perseguidor dels vemells i equip que marca el descnes (1-1)

28/04/2024

El Mallorca surt viu del Nuevo Mirandilla amb un empat davant el Cadis, equip que marca la zona de descens i que es manté a 6 punts. Els vermells s’han avançat gràcies a un gol del Muriqi al minut 11, però els locals, més forts a la segona part, han empatat amb un gol en pròpia porteria d’Omar Mascarell al minut 58.

Sergi Darder ha tengut la victòria a les botes, però Ledesma desvia la pilota i després l’escup el pal. L’artanenc no s’ho podia creure. Era el minut 86. I al 90 és Roger Martí qui està a punt d’aprofitar una sortida poc decidida de Rajkovic. Repartiment de punts que deixa gust de derrota i sensació d’impotència a la parròquia gaditana.