Empat per començar la lliga

L'Atlètic Balears debuta a casa amb un punt contra l'Algesires

28/08/2023

8

L’Atlètic Balears es va estrenar amb un empat a casa contra l’Algesires en un partit marcat pel temporal que ha afectat les Illes. Les millors ocasions de la primera part varen ser per als blanc-i-blaus i varen néixer des del mateix cap de cantó. Totes dues accions les protagonitza Miguelete, que cerca la porteria amb tota la intenció. La pilota aturada era el millor recurs en un partit en què el vent feia de les seves.

Al segon temps, l’Atlètic hi insisteix i una altra vegada és Miguelete qui du la iniciativa i, sobretot, al segon intent és quan està a punt de trobar premi amb una vaselina. Els locals posen les ocasions i l’Algesires el gol en una acció poc afortunada de la defensa balearica. Ningú no treu la pilota i Borja Fernández ho aprofita per fer el 0 a 1 al minut 77.

El primer a reaccionar és Armando Sashoua. El britànic es fica fins a la cuina, però no resol davant el porter. L’empat arriba al minut 85 en una jugada per banda dreta amb assistència de Juan Piera i rematada de David Rodríguez. Poc després, Roberto Alarcón està a punt de sorprendre Lucho García. Al final, empat a un i l’Atlètic que ja pensa en el derbi de dissabte contra la UD Eivissa.