X

Entra en funcionament una connexió marítima diària entre Barcelona i Maó que operarà durant l’estiu

Les escales de creuers continuen cancel·lades i els consignataris donen per perduda la temporada

30/06/2020

Entra en funcionament una connexió marítima diària entre Barcelona i Maó que operarà durant l’estiu

Les connexions amb la península s’incrementen al port de Maó. Des d’avui dimarts i durant tot l’estiu Trasmediterránea ha programat almenys una connexió d’anada i tornada al dia amb Barcelona. Esperen omplir durant l’agost. Per contra, les escales de creuers continuen cancel·lades i els consignataris donen per perduda la temporada.

El Ciutat de Granada de Trasmediterránea ha atracat avui al port de Maó amb gairebé 500 passatgers i més de 100 vehicles procedents de Barcelona. El vaixell farà durant tot l’estiu un trajecte diari amb la capital catalana, sortirà a les dotze del migdia de Maó i tornarà a partir de Barcelona a les onze i quart del vespre. També preveu duplicar els trajectes en els dies punta de demanda, sobretot durant l’agost. A més, per a garantir l’arribada de mercaderies un vaixell de càrrega farà viatges de reforç.

El Ciutat de Granada, antic Sorolla, és un dels vaixells més grans de Trasmediterránea, amb capacitat per a transportar 1.100 passatgers i 350 vehicles. La companyia diu que no ha apujat preus i que per això les vendes van a molt bon ritme, fins i tot espera fer ple durant l’agost.

Per contra, aquesta temporada hi ha 31 escales previstes de creuers a Maó, un 26% menys que l’any passat. Però a causa de les restriccions de trànsit marítim internacional pel Coronavirus, les empreses consignatàries del port donen per fet que aquests creuers finalment no arribaran a Maó i donen per perduda la temporada.

30/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT