societat

La Cova de s’Aigua: entrades esgotades fins setembre

Fa poc més d'un mes que les coves subterrànies van obrir i ja se n'han venut gairebé 4.000 entrades


Les coves subterrànies de Cala Blanca, a Ciutadella, s’han convertit en tot un reclam turístic per a Menorca. Aquells que les vulguin visitar hauran d’esperar almanco al mes de setembre, ja que les entrades per anar-hi durant el mes d’agost ja s’han esgotat. Només durant la primera setmana se n’han venut 835; un 96% de les que es van posar a la venda. El Consell les vol obrir tot l’any, amb entrades rebaixades fora de temporada per facilitar la visita dels residents.

Durant el mes de juliol s’han facturat 21.000 euros amb les visites. S’han venut 2860 entrades de les 3.000 que es van posar a la venda, un fet que també ha suposat una empenta per als negocis del voltant i que ha ajudat a reactivar l’economia d’aquesta zona.

Són moltes les famílies que aprofiten les seves vacances a Menorca per descobrir aquesta joia de Cala Blanca. Una cova natural de grans dimensions, amb un llac interior d’aigua dolça i abundants formacions d’estalactites i estalagmites, amb més de 100 metres de llarg.

De moment, es descarta organitzar durant l’hivern jornades de portes obertes gratuïtes per als residents, però sí que s’estudia una tarifa d’hivern, més reduïda, perquè els menorquins no quedin sense visitar-la. La Cova de s’Aigua obrirà tot l’any, tot i que sí que es preveu que pugui tancar els mesos de desembre i gener per a dur-hi a terme tasques de manteniment.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Policia sol·licita reforços per desallotjar la discoteca Rockefeller’s de Cala Major

Hi havia 225 persones ballant on només hi podia haver-n'hi 101 i moltes més per infraccions greus de la normativa...

IB3 Televisió estrena el documental del Fons Menorquí de Cooperació ‘El camí de l’escola’

S'ha rodat entre Ferreries i Telpaneca (Nicaragua) i mostra el pas d'infants a adults de 8 joves

Vesins de Can Fornet demanen solucions a les pudors de la planta de triatge de Ca na Putxa

El Consell d'Eivissa ho atribueix a l'assecador de la planta i assegura que les emissions "no són tòxiques"