mallorca

Entrevista completa a Tomàs Melgar, el director de l’aeroport de Palma

Defensa que les obres d’ampliació de l’aeroport de Palma no pretenen incrementar la seva capacitat màxima i que es mantendrà el límit de 33 vols d’arribada i de sortida en un hora

Entrevista+completa+a+Tom%C3%A0s+Melgar%2C+el+director+de+l%27aeroport+de+Palma

Tomàs Melgar, director de l'aeroport de Palma.


Mira aquí l’entrevista completa a Tomàs Melgar, el nou director de l’aeroport de Palma, parlant del projecte d’ampliació que ha generat controvèrsia i rebuig entre algunes formacions polítiques, com MÉS per Mallorca, i altres entitats ecologistes com Terraferida i el GOB.

AENA defensa que les obres d’ampliació de l’aeroport de Palma no pretenen incrementar la seva capacitat màxima i que es mantendrà el límit de 33 vols d’arribada i 33 de sortida en un hora. El director de l’aeroport de Son Sant Joan però assegura que la infraestructura no opera al 100% durant tot l’any i que el nombre de passatgers podrà crèixer fora de l’estiu i superar, abans de 2025, els 34 milions de passatgers.

A l’entrevista a IB3 Notícies, el director de l’aeroport de Palma, Tomás Melgar, que respon com a simple gestor, evita les crítiques de Govern balear, ecologistes i veïnats, i defensa el projecte d’AENA en els mateixos termes. Justifica una “ampliació de millora del disseny funcional” de l’aeròdrom per necessitat, i perquè si no es fa, reitera, les Illes no podran atendre bé l’augment del 14% del tràfic aeri que s’esperen abans del 2025. És més, diu que “són les necessitats de la societat les que reclamen un aeroport amb més capacitat”. En aquest sentit, assegura que no és la seva responsabilitat decidir si es posa un límit al nombre de turistes o d’avaluar la capacitat de càrrega de l’illa.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Armengol demana que les empreses d’activitats no essencials també puguin acollir-se als ERTO’s

La presidenta del govern balear ha recordat que l'economia balear depèn del sector turisme i que aquesta petició pretén vetllar...

Sis detinguts a les Balears per incomplir les restriccions de mobilitat

El detingut d'Alcúdia va fugir a gran velocitat i va acabar col·lidint amb uns fanals

La recollida selectiva de residus porta per porta arriba al centre de Manacor

Dimecres entra en vigor el canvi. L'objectiu: reciclar més

Els ajuntaments de les Illes es mobilitzen per atendre els veïns més necessitats

Alguns consistoris del Llevant deixen de cobrar serveis municipals