societat

Es Mercadal construeix un camí segur per a vianants fins a la nova escola

Al gener començarà la remodelació integral del carrer de Doctor Llansó, que inclourà un carril-bici

Es+Mercadal+construeix+un+cam%C3%AD+segur+per+a+vianants+fins+a+la+nova+escola

Es Mercadal ja prepara el terreny perquè l’accés a la seva nova escola, que s’ubicarà als afores de la població, sigui fàcil i segur per als infants. A partir del gener, el carrer del Doctor Llansó serà remodelat completament. Inclourà voreres més amples i un carril-bici.

La nova escola des Mercadal s’ubicarà als afores de la població, cap a la zona nord, molt a prop de la zona esportiva. No estarà construïda fins d’aquí a dos anys, però l’Ajuntament ja comença a preveure com accedir-hi des del centre perquè els infants continuïn anant a escola a peu. Té previstes tres rutes però la més imminent és la que discorrerà pel carrer del Doctor Llansó, unint el carrer del General Albertí amb la zona esportiva i educativa. S’eliminaran les places d’estacionament de la vorera esquerra per construir-hi un carril bici.

L’actual escola és al bell mig del poble, a gairebé un quilòmetre de distància d’on serà el nou centre escolar. Per aquest motiu, alguns pares creuen que optaran per dur-hi els seus fills en cotxe.

Les obres de remodelació del carrer del Doctor Llansó es licitaran d’aquí a dues setmanes i està previst que comencin després de Nadal.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les braçades de la diada Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, enguany de forma virtual

A les Balears hi ha prop de 1.200 persones amb aquesta malaltia

El menjador social de Sóller tanca durant l’estiu

Uns 40 voluntaris han treballat durant els darrers dos mesos per donar menjar a unes 160 persones