Un iot de 64 metres d’eslora encalla a una seca des Pujols, a Formentera
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament

Les aportacions dels historiadors i testimonis apunten que en aquest punt hi podrien haver el cossos de Bartomeu i Sebastià Carretero Gornés i Josep Filomè Pons Sintes
Es reprendrà la recerca dels menorquins enterrats a la fossa comuna de Bunyola. El Govern ha avançat que s’exhumarà la fossa situada al cementiri del municipi. S’hi espera trobar 10 persones identificades i 5 sense identificar, entre les quals hi pot haver les víctimes menorquines. Les aportacions dels historiadors i testimonis apunten que en aquest punt hi podrien haver el cossos de Bartomeu i Sebastià Carretero Gornés i Josep Filomè Pons Sintes.
L’actuació forma part del segon pla de fosses de l’executiu. L’any passat ja es va treballar en aquest indret, tot i que sense poder trobar les restes dels represaliats per la dictadura franquista. Les tasques són d’una gran complexitat, tal com explica Isabel Castro. L’historiador Xavier Margais ha estat l’encarregat de la investigació de la fossa de Bunyola, on especifica que cap a la dècada dels anys 50 es va ampliar el cementeri, i es varen construir uns nínxols damunt la fossa comuna.
Ho ha explicat en resposta a la pregunta de la diputada Patrícia Font, de Més per Menorca. Font ha celebrat la reobertura de la fossa per l’esperança que dóna als familiars.
El pla de fosses inclou actuacions a Mallorca i Eivissa. A Menorca no hi ha indicis de fosses comunes.
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament
Segons assenyalen, la infraestructura condiciona el creixement d'un sector amb demanda, diuen, d'aquestes embarcacions recreatives de grans dimensions