SOCIETAT

‘Escola en Pau’ cerca famílies d’acollida

És el projecte de promou l'escolarització d'infants sahrauís a Mallorca


Na Tfarah és una adolescent sahrauí que ja fa sis anys que va a escola a Palma. És aquí gràcies a ‘Escola en Pau’, de manera que passa 10 mesos a Mallorca i els altres dos torna amb la seva família biològica al Sàhara. És un projecte que té 20 anys i ja ha acollit 76 alumnes. Però es troba en hores baixes. Alguns anys varen tenir 44 adolescents, ara en són vuit. És per això, que Carme Barceló, la seva presidenta, afirma que “fan falta famílies” acollidores i les encoratja.

Aquestes famílies acollirien infants durant la seva etapa escolar. Arriben quan tenen entre 10 i 14 anys i molts aspiren a treure’s una formació professional o un grau universitari. Per fer-ho, basta que es posin en contacte amb l’associació al 639663673 o al correu escolaenpau.info@gmail.com. Amb tot, Carme recorda que es tracta d’una experiència beneficiosa per a les dues parts.

Atribueixen la baixada a la Covid, ja que la majoria dels joves provenen del projecte ‘Vacances en Pau’ i aquest va quedar interromput amb la pandèmia. Tot i això, confien poder tornar a assolir unes xifres semblants abans del 2019.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |