Espanya supera Suècia 2-3 amb un gol de penal de Mariona Caldentey al minut 96

La selecció comença la seva participació a la Lliga de les Nacions amb victòria i fa una passa importantcap a la classificació per als Jocs Olímpics de París 2024

22/09/2023

20

Victòria de la selecció espanyola 2-3 contra Suècia a la lliga de les Nacions. Un partit que ha començat amb les jugadores d’ambdues seleccions posant amb aquesta pancarta amb el lema: “S’ha acabat”. Aquesta mateixa frase també la duien les internacionals espanyoles a un braçalet al canell amb el 10, el dorsal de Jenni Hermoso al Mundial.

Les campiones del món s’han reivindicat abans i durant el matx. Amb les mallorquines Mariona Caldentey i Cata Coll a l’onze titular, Espanya ha remuntat un partit que ha començat guanyant Suècia.

Al minut 23, Magdalena Eriksson ha obert el marcador després d’un córner. Al minut 38, Athenea del Castillo, després d’una assistència de Mariona Caldentey, fa l’empat a un.

Ja a la segona part, Eva Navarro avança el combinat nacional al minut 77 amb un golàs. Cinc minuts després, la selecció sueca empata el duel. Diana de Lina Hurtig. El gol de la victòria arriba al darrer minut del temps afegit. Penal a favor de la selecció espanyola i Mariona Caldentey agafa la responsabilitat. La felanitxera no falla.

Espanya suma tres punts en el seu debut a la Lliga de les Nacions i fa una passa important cap als Jocs Olímpics de París. Dimarts, nou partit. Serà a Còrdova contra Suïssa.