X

Estrenant nou pentinat sense sortir de l’hospital

Els voluntaris de 'Nunca Solos' intenten animar els ingressos a Can Misses amb l'ajuda de l'alumnat del grau de perruqueria de l'Institut Algarb

08/12/2023

Estrenant nou pentinat sense sortir de l’hospital

Haver d’estar a l’hospital no és agradable, sobretot si és per una estada llarga. Per això, els voluntaris de Nunca Solos intenten fer més animats els ingressos a Can Misses, a Eivissa, amb idees com portar el perruquer a l’habitació dels pacients, una iniciativa que ha estat possible gràcies a la implicació desinteressada de l’alumnat del grau de perruqueria de l’Institut Algarb i del seu professorat.

Pep Marí estrena imatge sense llevar-se el pijama. Està ingressat a l’hospital de Can Misses i li costa omplir les hores del dia. Per això, de seguida es va animar a demanar tanda per a la visita mensual de les deu alumnes del grau mitjà de perruqueria de l’IES Algarb per pentinar els pacients de Medicina Interna i Traumatologia.

Aquest és el segon any que funciona una iniciativa que va començar per casualitat, de la mà dels voluntaris de Nunca Solos, creada per treballadors sanitaris, que acompanya els pacients que han de passar-se fins i tot mesos a l’hospital per entretenir-los i engrescar-los a fer coses.

Per a les futures perruqueres és una oportunitat de practicar el que aprenen amb clients molt agraïts.

I no, no han de pagar res. Aquesta iniciativa solidària tan sols busca millorar l’autoestima dels pacients.

08/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris