X

Feijóo: “Espanya ha perdut, els independentistes guanyen i el PSOE ha desaparegut”

El líder del PP acusa Sánchez de fer qualsevol cosa per mantenir-se a la presidència del Govern central després de l'acord dels socialistes amb Junts

09/11/2023

Feijóo: “Espanya ha perdut, els independentistes guanyen i el PSOE ha desaparegut”

Redacció

El Partit Popular ha mantingut el seu discurs i ha acusat a Pedro Sánchez de cedir als independentistes i fer qualsevol cosa per mantenir-se a la presidència del Govern central. Això, després de l’acord firmat aquest dijous entre PSOE i Junts, el qual pretén, segons ambdós partits polítics, “resoldre el conflicte històric a Catalunya”. Així mateix, socialistes i Junts han pactat una amnistia, que inclou les persones relacionades amb el procés entre 2012 i 2023.

“Espanya ha perdut, els independentistes guanyen i el PSOE ha desaparegut”, ha dit aquest dijous el president del principal partit de l’oposició, Alberto Núñez Feijóo. “Combatre, per tots els mitjans i de manera ferma i serena aquest atac a la democràcia”, ha afegit el líder popular, qui també ha acusat Sánchez d’actuar “per conveniència personal” i de “cedir a un xantatge” que, segons la seva opinió, “converteix en legals fets delictius”, tot referint-se a la llei d’amnistia.

09/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris