X

Feijóo veu una “frivolitat inacceptable” que Sánchez abandoni les seves responsabilitats

El president del PP i líder de l'oposició considera que el president de Govern ha de donar explicacions sobre les presumptes irregularitats de la seva dona

25/04/2024

Feijóo veu una “frivolitat inacceptable” que Sánchez abandoni les seves responsabilitats

Alberto Núñez Feijóo aquest dijous en roda de premsa. / EFE - Fernando Villar

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha considerat una “frivolitat inacceptable” que el president del Govern s’hagi pres cinc dies per a reflexionar sobre una possible dimissió i ha dit que és un insult als votants. En roda de premsa avui migdia des de la seu del seu partit, el líder de l’oposició li ha dit al cap de l’Executiu que si està pensant a plantejar una qüestió de confiança “pot estalviar-se-la”, ja que és “evident” que té la “confiança interessada dels partits independentistes”. “L’independentisme sempre fa negoci, però davant el president més feble de la democràcia espanyola, el negoci està garantit”, ha apuntat.

Feijóo espera que Sánchez anunciï dilluns que segueix al càrrec, però li ha advertit que “al final s’enfonsarà” i ho farà en solitari i encara que “pot prolongar la seva agonia” no serà “més que això: una agonia de qui ni ahir, ni avui ni dilluns que ve ha estat a l’altura que mereix aquest país”. “Ha dit que es pren cinc dies per a pensar en si mateix i porta cinc anys pensant en si mateix. Ja n’hi ha prou. Cap espanyol pot abandonar i eludir les seves responsabilitats i molt manco el que ostenta la Presidència del Govern”, ha denunciat Feijóo, després d’afirmar que a Espanya ningú està al marge de la llei. I ha comparat l’actitud de Sánchez amb “un espectacle d’adolescent perquè vagin darrere dient-li que no se’n vagi i que no s’enfadi”.

Davant la pregunta de Sánchez sobre si val la pena seguir en el seu càrrec després de la investigació judicial a la seva dona, que el socialista considera un atac basat en “fets inexistents”, Feijóo li ha replicat que ser president del Govern “val la pena, només que no a qualsevol preu ni de qualsevol manera”.

Feijóo ha exigit, a més, explicacions de Sánchez sobre els escàndols que afecten “el seu partit, el seu Govern, i el seu entorn” -en al·lusió al cas Koldo i a la seva dona-, assenyalant que si no les dona “per alguna cosa serà” i l’ha acusat de repetir “moltes vegades el que ell diu dreta i ultradreta per a veure si la gent que li ha votat li perdona qualsevol indecència per qüestió d’ideologia”.

Notícies relacionades >

25/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris