X

Fernández-Cid està disposat a continuar com a cap d’UCI del Mateu Orfila si la gerència li explica el nou model assistencial

El director gerent, Romà Julià, reconeix que el marge per a l'acord ara ja és més estret que mai

17/11/2020

Fernández-Cid està disposat a continuar com a cap d’UCI del Mateu Orfila si la gerència li explica el nou model assistencial

Les dues reunions mantengudes entre la gerència de l’hospital i el cap del Servei de Medicina Intensiva no han servit per solucionar el conflicte. Les dues parts han deixat de banda les qüestions personals i asseguren que només tenen en compte criteris tècnics… però les topades continuen.

El gerent de l’Hospital Mateu Orfila ha presentat avui matí a l’encara cap de l’UCI una nova proposta de continuïtat en el càrrec. Ara ja no li exigeix que demani disculpes o que aturi les protestes, però sí que accepti altres condicions com la supervisió de la direcció de l’hospital i la posada en marxa d’un nou model assistencial. Fernández Cid ha declinat l’oferta.

Així li va transmetre per escrit el passat divendres, assegurant que està disposat a treballar amb els projectes de la direcció sempre que conegui el nou model de feina proposat per gerència.

El director gerent, Romà Julià, reconeix que el marge per a l’acord ara ja és més estret que mai.

Així, Julià ha obert la porta a la destitució del cap de l’UCI i ha anunciat que, amb ell o sense, resoldrà el conflicte aquesta mateixa setmana.

17/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris