societat

Formentera torna a celebrar oficis religiosos i vetles durant la fase 1

En els 5 dies que l'illa pitiüsa du en la fase 1 no hi hagut, però, de moment cap defunció


L’horari de visita del cementeri municipal de Sant Francesc és el de sempre, de 9 del matí a 9 del sol post. També des d’aquesta setmana a Formentera dins la fase 1 de desconfinament ja es poden celebrar vetles i enterraments, amb un màxim de 15 persones més l’oficiant. Els assistents han de seguir mantenint mesures d’higiene i distància personal”.
En els 5 dies que l’illa pitiüsa du en la fase 1 no hi hagut, però, de moment cap defunció. Tampoc al cementeri, devora el tanatori, aquest matí hi havia cap visitant.
Mentre, a Sant Francesc, na Maria desinfectava l’església. Pocs assistents en les misses diàries de les 8 que han tornat aquesta setmana. El mossèn de Sant Francesc i la Mola continuarà fent serveis a través de Facebook pels assistents de risc que, tot i la reobertura, no aniran al temple.
Les bancades de l’església estan pintades amb fletxes que assenyalen on poden asseure els fidels. També hi ha mascaretes i gel hidroalcohòlic pels qui ho necessitin.
Les petites esglésies de Formentera han estat les primeres de les Illes a reobrir portes amb un màxim de 33 per cent de capacitat, una experiència nova per religiosos i feligresos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

La tercera residència intervinguda d’aquesta cinquena onada: la Fontsana, 19 usuaris positius

N'hi ha 17 d’hospitalitzats amb símptomes lleus i 2 a la residència. Els 115 usuaris restants són contactes estrets. Des...

Augmenten un 30% els intents de suïcidi entre la població infantil i juvenil

La consellera Gómez assegura que és un problema de salut molt greu

Arriben 10 pasteres amb 131 migrants a les Illes en les darreres hores

La majoria d'embarcacions han estat localitzades a Mallorca, una a Cabrera i una altra a Formentera. És una mostra més...

La Justícia andalusa va desestimar el certificat covid per a l’oci nocturn

En canvi, a Galícia va sortir endavant la mesura per entrar a bars i restaurants després de l'aval del Tribunal...