món

França prohibirà escalfar les terrasses i altres espais exteriors amb estufes o calefactors

La ministra per al Transició Energètica francesa defensa que "es tracta de posar fi a pràctiques que constitueixen aberracions ecològiques"

Fran%C3%A7a+prohibir%C3%A0+escalfar+les+terrasses+i+altres+espais+exteriors+amb+estufes+o+calefactors

França prohibirà escalfar les terrasses i altres espais exteriors amb estufes o calefactors. Es vol acabar així amb el malbaratament energètic. La ministra per al Transició Energètica francesa, Barbara Pompili ha defensat que amb la mesura “es tracta de posar fi a les pràctiques que constitueixen aberracions ecològiques que provoquen un consum excessiu d’energia completament injustificat”.  Pompili ha defensat que “no podem, per la simple comoditat de no haver d’obrir les portes d’una botiga, condicionar el carrer amb aire a mitjan estiu quan s’està a 30 graus, i tampoc podem escalfar les terrasses en ple hivern quan s’està a 0 graus pel simple plaer de prendre un cafè a l’aire lliure mentre ens mantenim calents”.

La mesura no entrarà en vigor fins que acabi el pròxim hivern per a no perjudicar encara més el sector de l’hostaleria, molt afectat per la crisi del coronavirus.

A més, s’obligarà que a tots els establiments públics, com les botigues, en els quals hi hagi calefacció o climatització, es mantinguin les portes tancades.

Aquestes mesures formen part d’una bateria de reglamentacions adoptades aquest dilluns pel Consell de defensa ecològic francés.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Milers de libanesos s’han reunit per recordar les víctimes de l’explosió

El primer ministre anuncia la renúncia en bloc de l'executiu enmig de les protestes en contra de la seva gestió

Un incendi arrasa el Parc Nacional de Tsavo Oest de Kenya

El foc ha posat en perill nombroses espècies autòctones

Intenten frenar el vessament d’un petrolier encallat a la costa de Maurici

Dos vaixells cisterna i diversos helicòpters han estat desplegats

La candidata opositora bielorussa fuig del país i es refugia a Lituània

Continuen les protestes antigovernamentals  per les sospites de frau en les eleccions presidencials d'aquest diumenge i que hauria tornat a...