política

Francisco Pardo recorda la tasca important que va fer Mesquida contra el terrorisme

El director general de la Policia ha viatjat fins a Mallorca per donar el condol a la família del felanitxer


El director general de la Policia, Francisco Pardo, ha assegurat sobre Joan Mesquida que era un servidor públic exemplar i va fer una tasca molt important contra el terrorisme. Pardo ha viatjat fins a Mallorca i s’ha acostat fins al tanatori de Son Valentí, a Palma, per donar el condol a la família del felanitxer. Ho ha fet acompanyat del comissari Gonzalo Espino, cap de la Policia Nacional de Balears. Pardo era amic personal i avui dia exerceix el mateix càrrec que va tenir Mesquida entre 2006 i 2008. Treballaren junts al Ministeri de Defensa i, assegura, era un servidor públic exemplar i va fer una tasca molt important contra el terrorisme.

També la presidenta del Govern s’hi ha desplaçat a la vetla. Francina Armengol ha recordat Mesquida com un polític compromès amb les Illes.

El debat de política general d’aquest dimarts al Parlament ha arrencat amb un minut de silenci en memòria de Joan Mesquida que va morir ahir dilluns víctima d’un càncer. Tenia 57 anys. Polític balear d’una llarga trajectòria, havia militat al PSOE i, des de feia dos anys, a Ciutadans. De la cambra, que avui li ha retut homenatge, n’havia estat diputat des del 1996. En aquella V legislatura, va ser conseller d’Hisenda i Pressupostos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les claus per entrendre què és el “factor d’insularitat” i on s’ha d’invertir

La Comissió Mixta d’Economia i Hisenda ha tancat un acord: 183 milions d'euros que s'inclouran als PGE del 2022

Acord de 183 milions d’euros pel “factor d’insularitat” de les Illes Balears als PGE del 2022

110 milions són pel factor d'insularitat i que cada any s'incorporarà amb l'evolució fixada en la Llei del Règim Especial...

Marc Pérez-Ribas s’estrena a la reunió de la Mesa del Parlament

Benalal demana a la Mesa que aclareixi les seves atribucions i drets com a diputat no adscrit

MÉS per Mallorca abandona la sala de plens del parlament durant la interveció de VOX

Els diputats han col·locat cartells de "silenciam el feixisme"