X

Francisco Pardo recorda la tasca important que va fer Mesquida contra el terrorisme

El director general de la Policia ha viatjat fins a Mallorca per donar el condol a la família del felanitxer

20/10/2020

Josep S. Guerrero

El director general de la Policia, Francisco Pardo, ha assegurat sobre Joan Mesquida que era un servidor públic exemplar i va fer una tasca molt important contra el terrorisme. Pardo ha viatjat fins a Mallorca i s’ha acostat fins al tanatori de Son Valentí, a Palma, per donar el condol a la família del felanitxer. Ho ha fet acompanyat del comissari Gonzalo Espino, cap de la Policia Nacional de Balears. Pardo era amic personal i avui dia exerceix el mateix càrrec que va tenir Mesquida entre 2006 i 2008. Treballaren junts al Ministeri de Defensa i, assegura, era un servidor públic exemplar i va fer una tasca molt important contra el terrorisme.

També la presidenta del Govern s’hi ha desplaçat a la vetla. Francina Armengol ha recordat Mesquida com un polític compromès amb les Illes.

El debat de política general d’aquest dimarts al Parlament ha arrencat amb un minut de silenci en memòria de Joan Mesquida que va morir ahir dilluns víctima d’un càncer. Tenia 57 anys. Polític balear d’una llarga trajectòria, havia militat al PSOE i, des de feia dos anys, a Ciutadans. De la cambra, que avui li ha retut homenatge, n’havia estat diputat des del 1996. En aquella V legislatura, va ser conseller d’Hisenda i Pressupostos.

20/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris