Recollida de signatures per salvar “l’últim quiosquet autèntic de Formentera”, el Pelayo
Va obrir fa més de 4 dècades, amb el seu tancament denuncien que Formentera perd la seva essència
La Conselleria es mostra dialogant, però la situació està encallada i Lloseta ja considera contractar unilateralment el servei
Lloseta acaba la paciència. I el temps. Fa anys que els alumnes de batxillerat i d’FP no tenen bus escolar fins als dos instituts d’Inca. Enguany, són 77. I l’Ajuntament de Lloseta creu que l’administració ha de cobrir aquest trasllat en bus: “Si no s’hi posa la Conselleria, ho farem nosaltres”, exposa la batlessa, Angelina Pérez. I la partida hauria d’anar en els pressuposts municipals, que s’han d’aprovar abans que acabi l’any, així que tenen pressa.
Els contactes amb la Conselleria no han estat dolents, però la petició encara està encallada. Com Lloseta, altres municipis del Raiguer també ho pateixen: “Volem el que tenen altres pobles de Mallorca”, insisteix la batlessa llosetina. Volen un acord com el que subscrigué la Conselleria amb els pobles del Pla que han d’escolaritzar els alumnes de batxillerat i d’FP a Sineu: “Trobam que els recursos han de ser per a tots”, completa el president de la Mancomunitat del Raiguer, Joan Rotger, “per bé que la nostra realitat és diferent de la del Pla”.
Una realitat complexa, perquè la població escolar dels 11 municipis del Raiguer es reparteix entre els instituts d’Inca, Binissalem, Santa Maria i Marratxí. En conjunt, la situació, a falta d’un acord transitori, es corregirà el curs que ve, quan la Conselleria modifiqui el decret de transport escolar.
Va obrir fa més de 4 dècades, amb el seu tancament denuncien que Formentera perd la seva essència
Veïnats ja han recollit firmes en contra del plantejament que proposa l'Ajuntament, que afirma que el projecte és molt embrionari i no es descarta renunciar-hi
Menorca arranca els càstings per al nou programa sobre influencers d'IB3, amb El Cromas com a jurat