societat

Gairebé un 13% de la població que té targeta sanitària a Eivissa ja està immunitzada contra la Covid

A Formentera aquest percentatge és més baix, no arriba al 10%


Dels 156.246 persones amb targeta sanitària a Eivissa, 20.013 ja han rebut les dues dosis de la vacuna i a Formentera, amb 10.917 targetes sanitàries, són 1.050 les que han rebut les dues dosis. D’altra banda, les persones que s’han negat a vacunar-se no arriben a les 1.000 i 270 d’aquestes són sanitaris.

A l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera destaquen que constantment es fan llistes de recaptació, per tornar a trucar les persones que han dit que no a la primera telefonada. A partir d’ara són nou les línies de vacunació al Recinte Firal d’Eivissa i s’espera que a partir de la segon quinzena de juny es pugui augmentar a 14. L’objectiu és arribar a les 15 mil vacunacions setmanals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“A diferència del que passa aquí, on has de demanar ser atès en català, el Canadà ofereix ser atès en francès o anglès, abans de demanar-ho”

El sociolingüista Isidor Marí explica el principi d'oferta activa de les llengües oficials en contraposició al de disponibilitat passiva, que...

Tancats a Austràlia des que va esclatar el coronavirus: “Fa tres anys que no veig a la meva família i no podem anar a cap banda”

La situació creada pel coronavirus ha deixat moltes persones aïllades a l'altre costat del món. Un any i mig després...

Els taxistes eivissencs creuen que no cal allargar el permís als temporals

Asseguren que tot i les limitacions nocturnes la temporada ha anat prou bé

Així és el supercongelador on es guarden les vacunes contra la Covid

Les dosis expiraven a l'octubre, però el Ministeri de Sanitat i els fabricants han esbrinat que es poden allargar tres...