X

Gemma Triay i Ale Salazar es coronen de nou a l’Obert de Menorca davant les número 1

El binomi menorquí-madrileny derrota Ari Sánchez i Paula Josemaría en dos sets (6-1, 7-5); nové títol de la temporada, que alimenta les opcions de recuperar el tron del World Padel Tour

23/10/2022

Gemma Triay i Ale Salazar es coronen de nou a l’Obert de Menorca davant les número 1

Redacció

Ben al contrari del que diu el refrany, Gemma Triay és profeta ca seva. La jugadora d’Alaior i la seva companya, Alejandra Salazar, han revalidat el títol de l’Obert de Menorca davant les número U, Ari Sánchez i Paula Josemaría, per 2 sets a zero (6-1, 7-5). I encara més, amenacen de recuperar la primera posició del circuit.

La posada en escena de Triay i Salazar ha estat impecable. Estalonades en el suport de l’afició, que ha tornat a omplir el Pavelló Menorca, la parella ha trencat els dos primers serveis rivals i, sense adonar-se’n, Ari Sánchez i Paula Josemaría ja perdien 5-0. Un joc en blanc, amb el servei de la menorquina, ha tancat la mànega per la via ràpida: 6-1.

La parella actual número 1 del World Padel Tour ha frenat el cap de fibló local a l’inici del segon set. Si més no, per aportar igualtat al marcador. A un break, responia amb un contrabreak. I la grada, vibrava. L’onzè joc ha estat determinant. Nou trencament per Gemma i Ale, que la jugadora d’Alaior ha rematat amb el seu servei. 7-5 i victòria al millor dels escenaris.

Triay i Salazar han recuperat la seva millor versió per sumar el novè títol de la temporada, el segon consecutiu, i amenacen de destronar Sánchez i Josemaría, d’aquí a final d’any.

23/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris