X

El Govern estudia obrir un expedient sancionador de fins a 600.000 euros a Son Amar per la darrera macrofesta

L'executiu considera que s'hauria posat en risc la salut pública en permetre incompliments la normativa vigent

08/02/2022

El Govern estudia obrir un expedient sancionador de fins a 600.000 euros a Son Amar per la darrera macrofesta

Les imatges de la festa de House of son Amar d'aquest cap de setmana.

Segons ha pogut saber IB3Notícies, el Govern balear obrirà un expedient sancionador de fins a 600.000 euros a son Amar, , una gran sala de festes situada a 10 kilòmetres de Palma, en tenir l’informe sobre la veracitat de les imatges difoses per xarxes socials de la darrera macrofesta celebrada aquest cap de setmana.

L’Executiu obre expedient per iniciar els procediments sancionadors que hi pertoquin en considerar que la propietat hauria posat en risc la salut pública en permetre incompliments la normativa vigent (distància i ús de mascareta a interiors, per exemple). Aquest tipus d’infraccions, molt similars al cas de BCM durant les festes de Nadal, es podrien considerar com a greu o molt greu, amb multes que van dels 3.000 als 600.000 euros.

“És molt difícil controlar-ho”, ha explicat a IB3 Noticies el director de House of Son Amar, Martin Smith. “La cabuda està restringida al 35%, tenim 32 persones d”staff’ i a vegades les imatges no es corresponen amb l’esdevenir de la festa”, ha assegurat.


Continuen organitzant-se macrofestes sense complir les normes sanitàries

08/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris