X

Grupo Piñero rebrà 175 milions d’euros per a la reobertura dels seus hotels al Carib

La companyia mallorquina assegura que es tracta "d'una gran fita", ja que és el major acord aconseguit fins ara al Carib 

18/01/2022

Grupo Piñero rebrà 175 milions d’euros per a la reobertura dels seus hotels al Carib

Establiments del Grup Piñero al Carib

La companyia Grupo Piñero rebrà uns 175 milions d’euros fruit de l’acord amb BID Invest i el Banc Popular Dominicà, per promoure el creixement econòmic inclusiu i sostenible del turisme a República Dominicana i Jamaica i reobrir els seus establiments en aquestes zones del Carib.

Segons el que explica la companyia mallorquina, aquest finançament es destinarà a establir aliances estratègiques per al desenvolupament sostenible i avançar “en la revitalització de l’activitat turística en el seu vessant econòmic, social i ambiental”.

Amb aquest impuls, la idea del grup és renovar alguns actius i hotels emblemàtics i millorar els seus productes i serveis. Asseguren que això també facilitarà que es pugui preservar l’ocupació i generar nous llocs de treball.

La companyia mallorquina també espera treballar per impulsar el desenvolupament econòmic i social dels destins en els quals té presència, apostant per proveïdors locals i promovent accions i participacions en iniciatives socials.

En l’àmbit mediambiental, la companyia realitzarà una inversió en el Pla de Gestió Integral del Litoral, a través del qual planifica i realitza una gestió sostenible del territori i els recursos naturals on és present. A més, amb l’objectiu d’avançar en el compromís de disminuir la petjada de carboni un 60% en 2030, invertirà en el pla d’eficiència energètica i el pla de mobilitat sostenible.

Encarna Piñero, CEO de la companyia turística, ha afirmat aquest dilluns després de signar l’acord que es tracta “d’una gran fita”, ja que és el “major acord” d’aquest tipus aconseguit al Carib, al costat de dues entitats com el BID Invest i el Banc Popular.

Piñero ha destacat que aquest acord reflecteix la confiança del mercat en la solvència de l’entitat i “l’excel·lent” reputació del grup al Carib, i suposa una mostra de l’aposta pel finançament sostenible en la gestió empresarial.

18/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT