X

Hermetisme per part de PP i Vox després de la reunió sobre l’acord per a la lliure elecció de llengua

La portaveu del Grup Parlamentari Vox, Idoia Ribas, s'ha mostrat satisfeta i ha assegurat que les negociacions continuaran aquest divendres

02/11/2023

Hermetisme per part de PP i Vox després de la reunió sobre l’acord per a la lliure elecció de llengua

El PP dona per encaminat l’acord amb Vox per a la lliure elecció de llengua i, si es produeix, el debat del sostre de despesa podria anar al ple de la setmana que ve per via extraordinària; passa prèvia a l’elaboració dels pressuposts autonòmics. Ambdues formacions polítiques s’han reunit aquest dijous capvespre per negociar-ne les condicions.

Una reunió que ha durat unes tres hores i que ha estat marcada per l’hermetisme per part de tots dos partits polítics, ja que no n’ha transcendit cap informació. Així i tot, a la sortida de la reunió, la portaveu del Grup Parlamentari de Vox, Idoia Ribas, s’ha mostrat satisfeta i ha assegurat que les negociacions amb el Partit Popular continuaran demà, divendres.

Això sí, avui matí el PP ha llançat un missatge de tranquil·litat a les famílies i a la comunitat educativa. De fet, estava previst que avui el conseller d’Educació, Antoni Vera, presenti una proposta per materialitzar la lliure elecció de llengua als centres educatius de les Illes Balears sense segregació a les aules.

Notícies relacionades >

02/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris