X

Hestia Menorca i Sant Antoni Eivissa escalfen motors per al seu primer derbi a la LEB Plata

Longarela vol la victòria menorquina per posicionar-se entre els Top 4; en clau eivissenca, Grimau parla de somni, el triomf els classifica per a la final de Copa

28/01/2022

Hestia Menorca i Sant Antoni Eivissa escalfen motors per al seu primer derbi a la LEB Plata

S’ha fet esperar, però per fi ja el tenim aquí. El primer derbi balear a la categoria per a l’Hestia Menorca i el Sant Antoni Eivissa (dissabte 20 hores), dos equips amb vocació de ser a dalt, preparats per oferir un bon espectacle. Els jugadors i les aficions ja escalfen motors.

El partit s’havia de jugar el passat dia 8 i s’ha endarrerit tres setmanes per mor d’un brot de coronavirus a tots dos equips. Abans de l’aturada, l’equip pitiús sumava sis victòries seguides, per a un total de 10. L’Hestia, per la seva part, n’acumula vuit de victòries. En clau eivissenca, la trascendència del resultat és doble. Si l’equip de Sant Antoni de Portmany derrota el grup de Javi Zamora, es classificarà per a la final de la Copa. Si guanya l’Hestia, l’equip classificat del Grup Este Serà el Benicarló de Xavi Hernández.

Pablo González Longarela de l’Hestia, reclama una victòria local per escalar cap als Top 4 de la classificació; en clau pitiussa, Jordi Grimau parla de somni pel que fa a la seva situació a la taula i a la possibilitat de jugar la final de Copa.

El partit es juga demà a les vuit i el club de Bintalfa anima als aficionats a omplir el 50% de l’aforament que permet la normativa COVID vigent, és a dir, al voltant de 2.500 espectadors.

28/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris