X

Hotelers de Sóller i de la Tramuntana preveuen una recuperació de l’activitat a final d’any

Segons el president de l'Associació, Lluis Rullan, la situació d'incertesa i sense poder fer previsions no només depèn del ritme de vacunació a Espanya sinó dels mercats emissors

17/02/2021

Hotelers de Sóller i de la Tramuntana preveuen una recuperació de l’activitat a final d’any

Sóller és un dels municipis de l’illa que més prest donava el sus a la temporada turística. En una situació normal, abans de la pandèmia, el mes de febrer el 80% de la planta hotelera havia obert les seves portes. A dia d’avui, però, només un establiment roman obert tota la setmana i la resta en funció de la demanda. De fet, l’Associació Hotelera de Sóller i de la Serra de Tramuntana no preveu que l’activitat es reprengui fins a final d’any.

El president de l’Associació, Lluis Rullan, ha explicat a IB3 ràdio que el sector viu una situació d’incertesa sense poder fer previsions i sense saber si hi haurà temporada turística. Assegura que no només depèn del ritme de vacunació a Espanya sinó dels mercats emissors.


Els experts turístics pronostiquen que el mercat britànic tardarà més d’un any en recuperar-se

Rullan considera que les previsions de recuperació cada vegada s’allarguen més. Preveu que l’activitat es pugui reprendre a finals d’enguany, al mes de setembre. Encara que no espera la recuperació de la normalitat fins 2023.

L’Associació Hotelera de Sóller i de la serra de Tramuntana s’ha adherit al moviment SOS Turisme, per visibilitzar la preocupació del sector.

Precisament, preocupació també entre els comerciants del municipi. Alguns parlen de pèrdues del 70% des que va començar la crisi sanitària. Mantenen l’esperança que, encara que comenci més tard, hi hagi temporada.

17/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris