X

Hotelers i associacions de vesins d’Eivissa critiquen l’acumulació de posidònia

L'Ajuntament ha informat que el tram de la platja d'en Bossa que pertany al municipi ja està net de restes d'aquesta planta marina

25/06/2020

Hotelers i associacions de vesins d’Eivissa critiquen l’acumulació de posidònia

A Eivissa, la federació hotelera i diferents associacions de vesins han criticat l’acumulació de posidònia a les platges de Vila. L’Ajuntament ha informat que el tram de la platja d’en Bossa que pertany al municipi ja està net de posidònia.

En alguns punts de la platja de Talamanca, aquesta planta marina continua acumulant-se. Els vesins no entenen que l’ajuntament no faci neta la zona amb més freqüència. A la platja de ses Figueretes la presència de posidònia és més residual a l’arena. I el tram de Platja d’en Bossa que pertany a Vila, després de les crítiques de la Federació Hotelera d’Eivissa i Formentera que assegurava que fa uns dies tenia un aspecte impresentable, ja s’ha fet net.

La posidònia recollida es retira a assecar a uns solars de la zona de Can Misses. L’Ajuntament d’Eivissa ha explicat que 15 tones provinents de platja d’en Bossa serviran com a aïllament de les cobertes d’habitatges públics.

25/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT