menorca

Hotels d’interior i rurals de Menorca obren al maig per cobrir costos

Dos hotels de Ciutadella comencen aquest dilluns esperant rebre clients menorquins o treballadors essencials desplaçats a l'illa


La incertesa de no saber quan tornarà a haver vols regulars cap a les illes, fa que la majoria dels hotels hagin decidit romandre tancats fins que es puguin assegurar l’arribada de clients. Però alguns, molt pocs, han decidit començar a obrir, oferint ofertes per a clients de la mateixa illa.

Són hotels petits, com hotels d’interior o hotels rurals, que s’estan plantejant obrir molt abans confiant en el turisme interior o entre illes.

Alguns s’han marcat l’objectiu d’obrir a finals de maig. I fins i tot dos hotels d’interior de Ciutadella, l’hotel Sodium i el Cheap and Chic, gestionats per la mateixa família, aquest dilluns obriran les portes amb l’entrada en vigor de la fase 1.

Els propietaris els han desinfectat de dalt a baix i serviran el berenar a l’habitació de manera gratuïta, per evitar-hi el contacte personal. Han llançat una oferta de preus molts més baixos dels habituals per captar clients de Menorca o clients que es desplacen a l’illa per motius laborals permesos.

L’hotel rural Biniarroca de Sant Lluís, en canvi, té en plantilla una vintena de persones, actualment en ERTO.

La darrera setmana de maig, quan entri en vigor la fase 2 i es pugui viatjar entre illes, obrirà les habitacions que disposen de terrassa pròpia, perquè tenen dues reserves de clients de Mallorca.

Tot i que el gruix dels seus clients sempre ha estat internacional, creuen que l’engranatge s’ha de posar a funcionar algun dia.

L’objectiu enguany és cobrir costos i poder mantenir el personal i això ho aconseguirien amb un 40 per cent d’ocupació.


La Fase 1 començarà amb la majoria d’hotels tancats
El sector turístic de Cala Rajada dona pràcticament per perduda tota la temporada

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. s s islam mobarak 03/02/2021

    wooo good

Cercador |


més contingut relacionat

Joan Florit i Mari Allès il·luminen el segon Trail dels Fars Nocturn

L'alaiorenc i la ciutadellenca s'imposen en la prova reina, de 21 kilómetres; Tomeu Salord i Isabella Orellana, guanyen sobre la...

L’Hestia Menorca aprofita el penúltim test davant un Pinta B Es Castell amb baixes

El grup de Javi Zamora s'imposa amb solvència (98-48); Marrow (26) i "El Tuky" Bulfoni (14), els millors anotadors de...

Gemma Triay i Alejandra Salazar, tercer títol consecutiu i reforçades en el número 1 del món

La menorquina i la madrilenya derroten Virginia Riera i Patty Llaguno (6-1, 6-4) a l'Obert de Lugo; la pròxima estació...

Una dotzena d’espais culturals s’obrin a Menorca per celebrar el Dia Mundial del Turisme

El jaciment Torre d'en Galmés ofereix una recreació històrica aquest diumenge i dilluns