IB3 vos ofereix tota la informació del 10N

A la ràdio, al web i a les xarxes socials també hi trobareu en temps real tota la informació per comprovar si les formacions tenen els escons suficients per arribar a algun pacte

IB3+vos+ofereix+tota+la+informaci%C3%B3+del+10N

IB3 vos ofereix tota la informació d’aquesta jornada marcada pel mal temps. Més de 200 professionals s’han mobilitzat per acostar-vos durant tot el dia les notícies que generi aquest 10-N. El programa especial Eleccions Generals començarà a les 7 de l’horabaixa. I a les 8 vos donarem a conèixer el resultat de l’enquesta telefònica realitzada per RTVE-Forta amb l’estimació de vots i escons al Congrés.

L’especial arrenca a les 19h de l’horabaixa, 1 hora abans que tanquin els col·legis electorals. Els periodistes de la casa Elena Serra i Xavi Garcia presenten el programa per informar en detall del que dona de si la nit electoral. A les 8 avançarem el resultat del sondeig telefònic realitzat per RTVE-Forta a 13 mil persones amb l’estimació de vots i escons al Congrés dels partits que concorren als comicis.

L’enquesta l’ha realitzada la plataforma GAD3, amb un mostratge específic de les Illes Balears, entre el 25 d’octubre i el 10 de novembre, per tant, dies després que es va fer pública la sentència del Procés i l’exhumació de Franco.

Coneixerem el recompte dels vots, l’anàlisi dels experts i podrem escoltar les opinions els principals protagonistes del dia connectant amb 30 punts en directe tant de Balears com a Madrid. Seran a l’estudi 1, en directe, el politòleg Pedro Riera i els analistes Gari Duran i Jaume Munar.

A la ràdio, al web i a les xarxes socials també hi trobareu en temps real tota la informació per comprovar si les formacions tenen els escons suficients per arribar a algun pacte.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els estudiants de les Illes demanen ajudes a l’habitatge i més flexibilitat per pagar les matrícules

Les associacions i consells d'alumnes recorden que molts estudiants viuen fora de la seva residència familiar i no poden fer...

BALEARS FA CIÈNCIA: El futur de la recerca a Balears desprès de la pandèmia

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio.

Diari de l’estat d’alarma. Jornada 83: Sanitat anuncia avui si Mallorca, Menorca i Eivissa passen a la Fase 3

El Ministeri de Sanitat confirmarà avui si totes les illes passen dilluns que ve a la tercera fase de desescalada,...

Desallotgen els apartaments Don Pepe per risc imminent d’ensorrament

Un total de vuit famílies de les 50 que viuen a l'edifici han estat traslladades a aparthotels