X

IB3 vos ofereix tota la informació del 10N

A la ràdio, al web i a les xarxes socials també hi trobareu en temps real tota la informació per comprovar si les formacions tenen els escons suficients per arribar a algun pacte

10/11/2019

IB3 vos ofereix tota la informació del 10N

IB3 vos ofereix tota la informació d’aquesta jornada marcada pel mal temps. Més de 200 professionals s’han mobilitzat per acostar-vos durant tot el dia les notícies que generi aquest 10-N. El programa especial Eleccions Generals començarà a les 7 de l’horabaixa. I a les 8 vos donarem a conèixer el resultat de l’enquesta telefònica realitzada per RTVE-Forta amb l’estimació de vots i escons al Congrés.

L’especial arrenca a les 19h de l’horabaixa, 1 hora abans que tanquin els col·legis electorals. Els periodistes de la casa Elena Serra i Xavi Garcia presenten el programa per informar en detall del que dona de si la nit electoral. A les 8 avançarem el resultat del sondeig telefònic realitzat per RTVE-Forta a 13 mil persones amb l’estimació de vots i escons al Congrés dels partits que concorren als comicis.

L’enquesta l’ha realitzada la plataforma GAD3, amb un mostratge específic de les Illes Balears, entre el 25 d’octubre i el 10 de novembre, per tant, dies després que es va fer pública la sentència del Procés i l’exhumació de Franco.

Coneixerem el recompte dels vots, l’anàlisi dels experts i podrem escoltar les opinions els principals protagonistes del dia connectant amb 30 punts en directe tant de Balears com a Madrid. Seran a l’estudi 1, en directe, el politòleg Pedro Riera i els analistes Gari Duran i Jaume Munar.

A la ràdio, al web i a les xarxes socials també hi trobareu en temps real tota la informació per comprovar si les formacions tenen els escons suficients per arribar a algun pacte.

10/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris