X

Iberia xifra en un 17% el seguiment de la vaga dels treballadors de handling

Els sindicats reconeixen que l'aturada no té un alt seguiment i ho atribueixen als serveis mínims imposats, que en el cas de les Balears és del 95%

05/01/2024

Iberia xifra en un 17%25 el seguiment de la vaga dels treballadors de handling

Iberia xifra en un 17% el seguiment de la vaga del servei de handling als aeroports, on la jornada de protesta, la primera de les quatre convocades, s’està desenvolupant sense incidències. Els sindicats reconeixen que l’aturada no té un alt seguiment i ho atribueixen als serveis mínims imposats, que en el cas de les Balears és del 95%.

Així i tot, a les Illes s’han cancel·lat 34 vols, dels 444 anul·lats arreu de l’Estat, la majoria són connexions interilles. Els passatgers han estat recol·locats o se’ls ha retornat els doblers. Entre la resta de viatgers, aquest matí a Son Santjoan, s’apreciava tranquil·litat perquè el seu vol es manté.

Els sindicats reclamen a la companyia que faci el seu propi servei d’autohadling per evitar la subrogació dels treballadors per altres empreses, després de perdre el servei de terra en diversos dels principals aeroports espanyols en el concurs fallit pel gestor aeroportuari Aena. Aquest divendres migdia, els sindicats han convocat una concentració a la terminal de sortides de l’aeròdrom de Palma.

05/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT