X

Inca i sa Pobla acullen les proves del Balearskills

Automoció, jardineria i perruqueria són algunes de les modalitats en les quals es competeix

09/05/2023

Inca i sa Pobla acullen les proves del Balearskills

Nofre Pasqual

Els instituts de Formació Professional d’Inca i sa Pobla acullen les proves del concurs Balearskills. En aquesta ocasió, els joves han de demostrar les seves habilitats en l’automoció, la jardineria i la perruqueria.

La reparació de vehicles, ja sigui la part més mecànica, la xapa i fins i tot la retolació són algunes de les modalitats en les quals els joves han de demostrar les seves habilitats sobre allò que han après en els darrers anys. Durant dos dies participants procedents d’arreu de les illes han hagut de demostrar que en saben molt, de l’ofici que estan aprenent, i tot sota l’atenta mirada del jurat i també del públic

Executar el disseny d’un jardí exterior és el repte que han hagut d’afrontar els estudiants de jardineria a sa Pobla mentre que els participants en la modalitat de floristeria han hagut de posar-hi imaginació per treballar amb les flors.

A les Balearskills d’enguany hi prenen part 79 alumnes de 29 centres que competeixen en 16 oficis diferents que es cursen a la formació professional. Els guanyadors representaran a les Illes en l’àmbit estatal.

09/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris