X
8

Interceptada una barca al caló de Sant Agustí de Formentera amb nou migrants a bord

11/10/2022

Interceptada una barca al caló de Sant Agustí de Formentera amb nou migrants a bord

Imatge de l'embarcació que ha arribat avui matí al Caló de Sant Agustí de Formentera amb nou persones a bord (Javier González)

La Guàrdia Civil ha interceptat la quarta embarcació arribada a les illes en dotze hores al Caló de Sant Agustí de Formentera. Ha estat passades les sis i mitja del matí i a bord viatjaven nou persones d’origen magrebí, entre les quals una dona. Aquesta embarcació se suma a les tres barques interceptades durant la nit amb 44 persones migrants al sud de Cala Figuera i de l’illa de Cabrera. La primera ha estat interceptada a les 22:45 hores al sud de Cala Figuera, a Santanyí, amb 17 persones a bord. La segona i la tercera, al sud de l’illa de Cabrera a les 00:40 h i les 02:15 h. amb 14 i 13 persones a bord, respectivament.

Imatges de l’interior de l’embarcació amb la inscripció “G.C. (Guàrdia Civil) 11/10/22”

Amb aquests són sis les barques amb migrants a bord interceptades a la zona marítima del Migjorn de Mallorca en manco de 36 hores després que ahir la Guàrdia Civil n’interceptàs altres dues: una, també al sud de Cala Figuera amb 15 persones a bord, i l’altra, al sud de Cabrera amb 14. Amb els ciutadans d’origen magrebí arribats la setmana passada sense permís d’entrada a Espanya, sumen 133 nouvinguts.

A totes les operacions hi ha intervingut Salvament Marítim.

 més infoLocalitzada una embarcació amb 15 migrants a bord al sud de cala Figuera, a Santanyí

 més infoInterceptada una nova embarcació amb 14 migrants a bord, dues de les quals dones


Rescatats set migrants a la Platja des Ram, a Formentera, en aparent bon estat de salut

11/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT