Portugal 2 – 4 Alemanya

L'equip Low remunta el gol inicial de Cristiano Ronaldo en un partit que va ser un festival de gols

20/06/2021

El Portugal-Alemanya era a priori un dels partits més atractius de la primera fase i no ha decebut. 2 a 4 victòria dels Alemanys. 6 gols es van veure a Munich. El primer no feia preveure el desenllaç posterior. Al quart d’hora Cristiano avança els lusitans després d’una bona triangulació. A partir d’aquí, domini absolut teutó, però també amb certa fortuna. Ruben Días fabrica un autogol i només cinc minuts després Guerreiro repeteix la desfeta per capgirar-ne el resultat. Als cinc minuts de la represa es va registrar la gran acció dels homes de Joachim Low. Jugada coral que completa Havert per ampliar distàncies. Gosens, amb una rematada a boca de canó sentencia la golejada que Diogo Jota només va poder maquillar.