X

Com demanar el vot per correu per al 23J?

Les sol·licituds es poden fer fins al 13 de juliol a través d'oficines de Correus o de manera telemàtica al web correos.es

02/06/2023

Com demanar el vot per correu per al 23J?

Nofre Pasqual

Des del moment en què estan convocades les eleccions generals del 23 de juliol, els ciutadans que ho desitgin ja poden sol·licitar el vot per correu. I tot i que encara no es coneixen les candidatures que hi concorreran, ja són molts els ciutadans que han fet el tràmit.

Aquest divendres matí han estat moltes les persones les que s’han acostat a l’oficina central de Correus a Palma per demanar el vot per correu. Els motius per sol·licitar-lo amb tanta antelació són diversos: o bé perquè seran de vacances o bé treballaran, entre moltes altres casuístiques. El vot per correu és gratuït i es pot sol·licitar fins dia 13 de juliol presencialment a les oficines de Correus o bé telemàticament al web correos.es.

Una vegada emplenada la sol·licitud, la junta electoral de la zona serà l’encarregada de comprovar-ne les dades i, si tot és correcte, a partir de dia 3 de juny s’enviaran les paperetes al domicili indicat pel votant a la petició. Podreu dipositar el vot a qualsevol oficina de Correus fins el 19 de juliol.

Notícies relacionades >

02/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris