X

Ja està operativa la reordenació de carrils d’accés a la via de cintura des de l’autopista d’Andratx

L'actuació consisteix en una nova senyalització per destinar dos carrils per accedir a la Ma-20

11/06/2024

Ja està operativa la reordenació de carrils d’accés a la via de cintura des de l’autopista d’Andratx

Fotografia de l'accés a la Via Cintura des de l'autopista d'Andratx amb els canvis finalitzats. Foto Consell de Mallorca

La matinada d’aquest dimarts ha entrat en funcionament la reordenació dels carrils d’accés a la via de cintura des de l’autopista d’Andratx que ha de donar major fluïdesa de trànsit en aquest punt de la xarxa viària de Mallorca.

Els tècnics del departament de Carreteres del Consell de Mallorca han duit a terme un canvi en la senyalització horitzontal amb pintura per tal d’habilitar dos carrils per accedir a la via de cintura. Segons informa el Consell, aquests dies també s’instal·larà més senyalització horitzontal per informar els conductors que podran utilitzar dos carrils per sortir de l’autopista d’Andratx i només un per dirigir-se cap al Passeig Marítim.

Segons la institució insular, els estudis tècnics indiquen que en hores punta, entre el 60% i el 85% dels vehicles que circulen per l’autopista d’Andratx (Ma-1) es dirigeixen cap a via de cintura i només entre el 15% i el 17% van al Passeig Marítim. Per això es justifica aquesta mesura donant prioritat i dos carrils cap al destí amb major acumulació de trànsit, apunten des del Consell de Mallorca.

 

Notícies relacionades >

11/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT