societat

Instal·lats els primers senyals que limiten a 60 la velocitat a la Carretera Ma-10

La mesura inclou tota la Serra de Tramuntana, des de Pollença fins a Andratx

Instal%C2%B7lats+els+primers+senyals+que+limiten+a+60+la+velocitat+a+la+Carretera+Ma-10

El Consell de Mallorca, la direcció general de Trànsit i Delegació de Govern, han acordat limitar a 60 la velocitat de la carretera Ma-10, que va des d’Andratx fins a Pollença. L’objectiu és reduir la perillositat de la via, el renou i sobretot, conscienciar els conductors incívics.

Veïnats i ajuntaments afectats valoren que es facin actuacions per solucionar els problemes de perillositat de la carretera, però pensen que seran els residents qui més les patiran. Insisteixen que la vigilància és clau per solucionar problemes com les curses il·legals i massificació de vehicles.

Els ajuntaments afectats pensen que la limitació perjudicarà més els veïnats que no dissuadirà les conductes incíviques d’alguns conductors. Estellencs, per exemple, demana que la limitació afecti només els trams més perillosos, però en cap cas tota la carretera.

Amb tot, però, veïnats i col·lectius celebren la implicació de les administracions, i insisteixen que la vigilància activa és l’única manera de posar remei als excessos que pateix la via. L’excés de velocitat i la conducció temerària per part d’alguns conductors, és segons els afectats el principal problema. Fa anys que ho denuncien, i pensen que no es tracta de conductes incíviques aïllades.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern central denega la declaració de zona catastròfica pel cap de fibló de l’agost de l’any passat

La conselleria de Medi Ambient ha netejat i assegurat els marges de la carretera i ha fet biomassa dels pins...

Capdepera demana ajuts per valor d’1’5 milions d’euros a l’Estat pels efectes del temporal Glòria

Totes les administracions afectades pel temporal poden demanar ajuts que cobriran el 50 per cent de les obres realitzades

Eugènia Carandell, sobre la vacunació dels directius dels hospitals: “Naturalment que s’han de vacunar”

La directora assistencial de l'IB-Salut diu que aquests professionals s'ocupen de la gestió directa de la pandèmia i no poden...

Premi Ciutat de Palma per a ‘Menors, risc i protecció’, del programa Zoom

El jurat destaca el fet que el reportatge s'allunya del renou mediàtic generat pels abusos a menors tutelats