menorca

Ja s’han posat en circulació 150.000 vals de descompte de la campanya Consumenorca

Davant d'aquesta resposta el Consell, que hi destina dos milions d'euros, ja es plateja d'altres iniciatives similars

Ja+s%26apos%3Bhan+posat+en+circulaci%C3%B3+150.000+vals+de+descompte+de+la+campanya+Consumenorca

La campanya Consumenorca, iniciada al mes de juliol, ja ha posat en circulació un milió i mig d’euros en vals de compra de 10 euros per gastar als establiments de l’illa, com a descomptes, en compres superiors als 34 euros. Per accedir-hi s’ha de fer una sol·licitud a la plataforma web consumenorca.cime.es. L’import màxim que es pot demanar és de 200 euros, repartits en 20 vals, amb els quals es poden aplicar descomptes de fins al 30 per cent.

El total de negocis adherits és, en aquests moments, de 227; una xifra que contrasta amb la cinquantena que s’hi van apuntar quan va començar la campanya a principis de juliol. De fet, la previsió inicial era que els descomptes es puguin emprar fins a finals de novembre, però al ritme actual s’acabaran força abans. De moment ja s’han consumit un total de 21.000 vals. Descomptes que valoren de forma positiva els negocis adherits perquè estan animant el consum, més enllà de l’estalvi del qual es beneficien els clients.

La resposta dels consumidors fa que, a l’espera del balanç final, el Consell de Menorca es plantegi més campanyes per continuar impulsant el consum al comerç local. Però recorden que el Govern també posarà en marxa de similar, de forma que cerquen la manera de complementar iniciatives.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023

14 persones detingudes en el cas de les 12 menors tutelades per l’IMAS

Segons els investigadors, entre les víctimes localitzades fins ara, hi hauria 9 usuàries de centres d'acollida. La policia ja ha...

Només un de cada cinc vehicles que es matriculen enguany a Menorca són cotxes

La pandèmia ha accentuat un canvi en els hàbits de mobilitat amb un augment de sistemes de transport més sostenibles

Els pagesos de Menorca i Mallorca compren un 40% més de farratges que l’any passat

Els ramaders han invertit 284 mil euros en l'adquisició d'alfals, civada, margall o enclova; el que suposa el 50 per...