X

Jaime Martínez, nou batle de Palma

Els populars recuperen la batlia en solitari després de vuit anys de govern del pacte d'esquerres

17/06/2023

Jaime Martínez, nou batle de Palma

El popular Jaime Martínez Llabrés ha estat investit com a nou batle de Palma amb els suports dels 11 regidors del Partit Popular. Durant el seu primer discurs al capdavant de Cort, ha destacat que faran feina per millorar la ciutat. El full de ruta a seguir a partir d’ara, ha dit, és fruit de molts de mesos de reunions i ha destacat que els eixos fonamentals són la cultura, l’esport i el medi ambient. A més a més, ha destacat la necessitat de tenir una capital més neta, segura i amb una mobilitat sostenible. També ha assegurat que una de les seves prioritats és reactivar l’economia i convertir Palma en una ciutat que ofereixi oportunitats als seus joves.

La líder del PP, Marga Prohens, ha assistit a l’esdeveniment i ha seguit l’acte amb emoció.

Així mateix, Martínez, que serà batle en solitari després de rebutjar l’acord amb Vox, ha oferit diàleg als partits que queden a l’oposició per permetre que Palma sigui aquella ciutat en la qual tothom pugui desenvolupar el seu projecte de vida.

Abans d’això, s’ha constituït el nou Ajuntament de Palma i els 29 regidors han pres possessió i han promès el seu càrrec. Un acte que ha començat puntual a les 10.00 h d’aquest dissabte.


 Sense acord: Vox decideix que no governarà amb el PP a l’Ajuntament de Palma i que farà “una oposició constructiva, però contundent”

17/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT