Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

És un dels vuit migrants que l'any passat va passar per l'alberg de Son Rapinya. Durant aquest temps, ha après castellà i s'ha format per treballar al sector de l'hostaleria
Imatge d'arxiu del vaixell Aquàrius. /EFE
39Japhet Bruchel és un dels vuit refugiats del vaixell Aquàrius que l’any passat va passar per l’alberg de Son Rapinya. De fet, va arribar a Mallorca l’agost de 2018 després de ser venut com un esclau i va acabar pres a Líbia. Ara, explica a IB3 Ràdio, està content de sentir-se part la societat mallorquina. Durant aquest temps ha après castellà i ha fet una formació per treballar al món de l’hostaleria gràcies al programa d’acollida de la Creu Roja.
Bruchel ara té 27 anys i va venir del Camerun. Allà hi tenia una tenda de roba, la hi cremaren i acabà a la presó per ser homosexual. “Pels camerunesos ser homosexual és com ser un dimoni. Qualsevol veïnat et pot cremar al carrer si pensa que ets gay”.
A dia d’avui viu ara prop de la plaça de Toros de Palma, comparteix pis amb dues persones més, lluny de l’habitació obscura i petitísima de la presó de Líbia.
En aquest moment, Bruchel cerca feina. Diu que poques vegades s’ha sentit discriminat per ser de fora i té clar el que vol: li agradaria viure aquí per sempre i fer feina d’electricista.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits