X

Javier Aguirre no continuarà al Mallorca

El club ho fa oficial després de la reunió de Pablo Ortells amb el tècnic per comunicar-li que no li oferiran la renovació

22/05/2024

Javier Aguirre no continuarà al Mallorca

Pablo Ortells ha confirmat a Aguirre que no continuarà al Mallorca. Una qüestió que segurament no ha sorprès el tècnic, però a la fi, ho ha sentit per boca del director de futbol del Mallorca. La reunió s’ha celebrat avui matí a Son Moix. Una cita en què estava tot tan clar que el tècnic ni tan sols hi ha anat acompanyat del seu representant. Ha estat la primera i, per tant, serà la darrera vegada que Ortells i Aguirre s’han reunit per parlar del futur. I aquest no passa per la continuïtat del mexicà.

Aguirre acabarà la seva etapa on la va començar. A Getafe. Allà es presentava el tècnic amb un equip en zona de descens. Allà el deixarà després d’assolir tres permanències consecutives i una final de Copa del Rei. Aguirre és el segon entrenador de la història que salva l’equip durant tres temporades de manera consecutiva i el quart que assoleix una final.

Tot i perdre Kang in Lee i Galarreta, la forta inversió del club, la major de la seva història, convidava a pensar en una temporada més brillant a la lliga. De moment, la mitjana és d’un punt per partit i una salvació al límit.

El club tractarà de fer una passa endavant amb un altre tècnic i Jagoba Arrasate, que s’acomiada d’Osasuna, sembla ser l’elegit del club.

22/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT