X

Javier Aguirre només sap guanyar quan s’enfronta al Rayo

Dirigint al Mallorca, el mexicà s'ha enfrontat tres vegades al Rayo i ha aconseguit tres triomfs

29/09/2023

Javier Aguirre només sap guanyar quan s’enfronta al Rayo

Redacció

Després del bany d’autoestima que va suposar el partit i el punt aconseguit contra el Barça, el Mallorca visita la víctima preferida de Javier Aguirre. El Rayo Vallecano ha perdut els tres partits amb el tècnic mexicà assegut a la banqueta vermella. Demà pot caure la quarta victòria del Vasco contra el Rayo a Vallecas.

La primera de totes va arribar en un moment crític, a la penúltima jornada de la temporada 2021 2022. Muriqi i l’agònic gol d’Abdon permetien al Mallorca arribar amb vida al Sadar, on acabaria assolint la permanència.

La temporada passada ja a la jornada tres, Kang i una altra vegada Muriqi, signaven els gols de la victòria per zero a dos. I en la darrera data del campionat passat, golejada per tres a zero. Copete, Ángel i, per descomptat, Muriqi, tornaven a fer somriure l’afició mallorquinista. El tècnic espera sumar la segona victòria del curs contra el seu rival talismà, la quarta en el seu còmput global. Això sí, aquesta sense Iraola a la banqueta, s’hi trobarà un equip diferent dirigent per Francisco.

29/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris