Joan Martí Bennàssar i Maria Magdalena Deyà s’imposen al campionat de Balears

Montuïri es converteix per un dia en l'epicentre del ciclisme en ruta de les Illes

02/06/2024

60

Montuïri ha estat aquest dissabte l’epicentre del ciclisme de les Illes. El campionat de les Balears de ciclisme en ruta va concentrar un centenar de corredors entre homes i dones. A la categoria masculina, després de 97 kilòmetres, es va imposar el palmesà Joan Martí Bennàssar amb un temps de dues hores 23 minuts i 57 segons.

El podi el tancaren Joan Gamundí i Marc Dols, que varen ser campió i subcampió respectivament de la prova sub 23.
Pel que fa a la prova femenina, després de 63 kilòmetres i quasi dues hores, Maria Magdalena Deyà es va imposar a l’esprint per davant de Valentina Ferreyra i Laura Ríos.

L’exgimnasta Cintia Rodríguez, que ja havia estat segona a la contrarellotge, va coronar-se com a campiona de les Balears de la categoria Màster 30.