X

Joan Miquel Oliver presenta el seu nou disc ‘Electrònic devices’ a Porreres

Al seu setè treball en solitari l'artista explora les cares del pop i l'electrònica més experimental

12/11/2023

Joan Miquel Oliver presenta el seu nou disc ‘Electrònic devices’ a Porreres

Leire Giral

El compositor, guitarrista i cantant Joan Miquel Oliver ha presentat aquest dissabte el seu nou disc en solitari, Electrònic devices, davant 300 persones a l’Auditori de Porreres en el marc del Fona Fall Fest. Deu cançons en què l’artista explora les cares del pop i l’electrònica més experimental.

Un àudio de Whatsapp on un amic conta com troba un billet de 50 euros. És el tema amb el que arrancava el primer concert d’Electrònic devices, el setè treball en solitari de Joan Miquel Oliver. Un disc on l’artista explora les cares del pop i l’electrònica més experimental.

Els límits de la experiementació dins la música pop no existeixen, ara la cosa ha variat molt. Electrònic devices no és només el títol del disc, sinó que té molt a veure amb com està fet”, assegura Oliver. Entre les novetats del nou disc, el format de concert quartet amb la baixista Estefi Lusini, que se suma a Jaume Manresa i Xarly Oliver per submergir el públic en l’univers electrònic i casolà de Joan Miquel Oliver.

“Tinc una cadira a la cuina i és on escric els discos”, confessa. Un nou treball discogràfic amb lletres sobre robots i amor d’un Joan Miquel Oliver madurat. “Quan ets més jove tens més ganes d’explicar coses i quan ets més vell les saps explicar millor”, assegura. El de Porreres ha estat primer concert d’una gira que el durà a València, Barcelona i Londres.

12/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris