X

Joan Mir cerca la complicitat de la seva Honda i desitja tornar amb força a Mugello

El bicampió del món s'ha rearmat mentalment durant l'aturada de quasi un mes que viu el campionat i admet que necessita temps per assolir la seva millor versió

30/05/2023

Joan Mir cerca la complicitat de la seva Honda i desitja tornar amb força a Mugello

Pere Guasp Hernán

Les caigudes com a maleïda rutina quan la regularitat era una virtut famosa. Només 5 punts a les 5 primeres proves, dubtes, pèrdua de confiança en el propi estil… Són alguns dels problemes que Joan Mir ha hagut de gestionar en el seu aterratge convuls a Honda. El pilot mallorquí ha conversat amb IB3 Televisió durant un acte celebrat a Madrid amb un dels seus patrocinadors personals.

Mir encaixa amb estoïcisme la situació actual i agraeix que el calendari hagi donat una treva. Des de Le Mans fins a Mugello hi ha quasi un mes sense activitat a l’asfalt. Un temps que ha aprofitat per entrenar i analitzar el seu escenari actual. El campió del món de MotoGP a la temporada 2020 confia que el nou xassís fabricat per Kalex, a més d’altres innovacions procedents del Japó, li puguin servir per agafar impuls. També assegura que encara s’ha d’acoblar amb la moto per aconseguir bons resultats.

El cap de setmana del 9 a l’11 de juny, al traçat transalpí de Mugello, Joan Mir ambicionarà fer la passa endavant desitjada. L’asfalt tornarà a dictar sentència.

30/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris