X

Joana Maria Rosselló de Santa Margalida espera emocionada la processó de la Beata

IB3 Televisió retransmetrà la processó en directe, a partir de les 21.00 hores del vespre del diumenge 4 de setembre

01/09/2022

Joana Maria Rosselló de Santa Margalida espera emocionada la processó de la Beata

Redacció

El poble de Santa Margalida està a punt de viure un dels moments més preuats per als seus veïnats i també per tot Mallorca. El pròxim diumenge, tendrà lloc la processó de la Beata, la més típica i multitudinària de Mallorca. I ho podrà fer en tot el seu esplendor; a IB3 Notícies, hem parlat amb la seva protagonista, la Beata, per saber com viu els dies previs.

Joana Maria Rosselló i les dues joves que representen les Santes s’han afegit aquest dijous als voluntaris que engalanen les carrosses de la processó de la Beata. Tot i que falten pocs dies, la protagonista principal diu que encara no se n’ha fet a la idea.

Des dels tres anys participa a la desfilada; tenia moltes possibilitats de sortir elegida, i enguany la sort l’ha acompanyada. Representar la Beata és el somni de moltes joves de Santa Margalida. Igual d’emocionades estan Santa Catalina i Santa Pixedis, les dues santes que acompanyen la Beata durant tot el recorregut.

La vila ja espera impacient que sigui diumenge i poder celebrar la festa. IB3 Televisió retransmetrà la processó en directe, a partir de les 21.00 hores del vespre del diumenge 4 de setembre. L’Ajuntament ha convidat les autoritats locals i autonòmiques a vestir a l’ample per presenciar la processó.

01/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris